Duurzame boomkwekerij

Bent u opzoek naar een boomkwekerij voor kerstbomen van hoogstaande kwaliteit? Wij zijn al sinds 1983 een gespecialiseerd familiebedrijf in de kweek en groothandel van kerstbomen. Het is onze passie om de mooiste bomen op te kweken van stekje tot een stralende kerstboom.

Bezoek onze boomkwekerij

Kom eens langs op onze boomkwekerij waar wij onze eigen kerstbomen kweken! Het voordeel is dan dat u uw eigen bomen kunt uitkiezen, kortom een optimale vers garantie! Geen tijd voor een bezoek aan onze boomkwekerij? Directe levering is in heel Europa mogelijk.

Wij staan voornamelijk bekend als leverancier van de Nordmann kerstboom maar wij bieden u ook:

De bomen zijn beschikbaar in diverse kwaliteits- en prijsklassen: premium, medium en actie kerstbomen. Laat ons weten welk type boom u zoekt en wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen. De meeste van onze klanten komen uit België en Nederland maar levering is in heel Europa mogelijk. Wij bezorgen de kerstbomen op pallets met onze eigen chauffeurs en vrachtwagens.

Inladen in Denemarken

Global Nature Trees: onze partner in Denemarken

Naast onze eigen kwekerij halen wij ook nog kerstbomen uit Denemarken. De hoogste kwaliteit Nordmann kerstbomen komen daar vandaan, de bomen hebben een lange levensduur en verliezen nauwelijks naalden. Omdat de dagen in oktober/november/december korter zijn en de temperaturen lager zijn is het zo dat de bomen in die periode nauwelijks meer groeien. Dat is ook de beste periode om te kappen. Voordeel daarvan is dat ​ze bij kappen in betere staat blijven en minder naalden verliezen, want ze kunnen bij kou vocht beter vast houden. De Nordmann kerstbomen die we uit Denemarken halen zoeken wij met een zeer kritische blik uit. Tevredenheid van onze klanten staat hoog in het vaandel. De Nordmann bomen uit eigen boomkwekerij kappen we pas op het laatste moment, dat wil zeggen pas als de bestelling bij ons binnen is.

Contact opnemen met onze boomkwekerij

Wij houden van korte lijntjes, om die reden zijn wij mobiel bereikbaar u kunt dus mobiel bellen of zelfs  Whatsapp berichten sturen. Laat ons weten wanneer u een bezoek brengt aan onze 4 hectare boomkwekerij, centraal gelegen in Breda! Bel ons gerust met vragen op:  06-53902535 

Bepaal de route...

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl