Picea Abies

De Picea Abies wordt ook wel fijnspar genoemd en staat in Nederland al decennia bekend als 'de gewone kerstboom'. Hij is niet bepaald naaldvast en groeit vrij snel. Zijn kleur is groen. Van origine komt de Picea Abies voor in Noord- en Centraal Europa.

Doordat deze boom snel groeit is hij goedkoper dan andere naaldbomen, zoals bijvoorbeeld de Nordmann Abies Nordmanniana. De takken van deze boom zijn rondom de stam bevestigd, staan vrijwel horizontaal en buigen een klein stukje door. De stam van de boom is lichtgrijs in tegenstelling tot de takken, welke rood/bruin en schilferig zijn. Deze Nordmann boom valt onder de coniferen en wordt bij groothandel en boomkwekerij Poppelaars Kerstbomen in Breda op een duurzame wijze gekweekt. Dit houdt in dat al onze kerstbomen kunstmest vrij zijn!

Fijnspar kopen? Picea Abies voldoet aan uw wensen!

Wat kost een fijnspar? Het antwoord hierop is verschillend. De prijs hangt namelijk af van het formaat van de boom en hoeveel stuks er in één keer worden aangeschaft. Gemiddeld gezien ligt de prijs van een fijnspar tussen de 30 en 40 euro. De fijnspar wordt regelmatig gebruikt als kerstboom en is hier dan ook zeker geschikt voor. De boom is alleen niet naaldvast. Voor sommigen kan dit vervelend zijn, maar voor sommigen draagt dit ook bij aan de kerstsfeer. Deze boomsoort staat graag op een zonnige plek, maar moet zeker niet uitdrogen. Zorg er dus voor dat de grond vochtig blijft. Wanneer de Picea Abies aangeschaft wordt als kerstboom raden wij aan om de boom geleidelijk aan te laten wennen aan een hogere temperatuur. Laat hem bijvoorbeeld eerst in een schuur of kelder staan en verplaats hem later naar uw leefruimte. Wanneer de Picea Abies als kerstboom gebruikt wordt is het niet nodig om hem te snoeien. Zet u hem in de tuin neer? Dan is dit wel het geval. Houd er dan rekening mee dat u dit in de winter doet.

Standaard

Standaard Picea Abies 100 - 150 cm. Gezaagd
Standaard Picea Abies 150 - 200 cm. Gezaagd
Standaard Picea Abies 200 - 250 cm. Gezaagd
Standaard Picea Abies 300+ cm. Gezaagd
Standaard Picea Abies 400+ cm. Gezaagd
Standaard Picea Abies 500+ cm. Gezaagd
Standaard Picea Abies 600+ cm. Gezaagd
Standaard Picea Abies 700+ cm. Gezaagd
Standaard Picea Abies 800+ cm. Gezaagd

Pot

Pot Picea Abies 80 - 100 cm. Pot
Pot Picea Abiesa 100 - 125 cm. Pot
Pot Picea Abies 125 - 150 cm. Pot
Pot Picea Abies 150 - 175 cm. Pot
Pot Picea Abies 175 - 200 cm. Pot

Kluit

Kluit Picea Abies 175 - 200 cm. Kluit

Meer weten over de Picea Abies?

Meer weten over de Picea Abies?

Picea Abies kopen in de buurt van Breda

Of u nu werkzaam bent in de omgeving van Oosterhout, Zundert, Etten-Leur of Prinsenbeek. Poppelaars biedt u de beste duurzaam gekweekte kerstbomen. Met enige regelmaat zijn wij ook de leverancier van de coniferen die in de Efteling staan. Vraagt u zich nu nog af waar Picea Abies kerstbomen te koop zijn? Dan zijn wij daarop het antwoord. Binnen ons aanbod vindt u onder andere:

  • Spar Picea Abies;
  • Picea Abies in pot; 
  • Picea Abies gezaagd;
  • Picea Abies Acrocona.

Het voordeel van een fijnspar in pot is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe de boom zal blijven staan. De boom staat al in een pot en hoeft enkel met wat spierkracht op zijn plaats getild te worden. In vele huishoudens dient de Picea Abies als kerstboom en veel mensen in de buurt van Breda kopen hun boom bij Poppelaars Kerstbomen. Naast de Picea Abies is de Picea Omorika ook een goede keus. Hier vindt u namelijk hoogwaardige kwaliteit voor een goed betaalbare prijs. Neem contact met ons op via de telefoon, e-mail of ons contactformulier! 

Picea Abies kopen bij Poppelaars Kerstbomen in Breda

De groothandel en boomkwekerij Poppelaars Kerstbomen staat alom bekend als een goede kwekerij met een blik op de klimaatcrisis. Voor ons is het erg belangrijk om duurzaam te werk te gaan en dus geen gebruik te maken van kunstmeststoffen. Op een natuurlijke wijze groeien onze kerstbomen als kool, en dit is ook bij klanten als de Efteling niet onopgemerkt gebleven. Wij vertellen u graag meer over deze (en andere) kerstbomen, het bestelproces, de kosten, verzorging van de bomen en onze samenwerking met bijvoorbeeld Global Nature Trees etc.. Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Bereik ons telefonisch op: 06-53902535, stuur een e-mail naar: info@poppelaarskerstbomen.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij staan voor u klaar in de zoektocht naar de beste kerstbomen.

Neem contact op

 

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl