Abies Nordmanniana

De Abies Nordmanniana, bij de meeste bekend als de Nordmann, is de laatste jaren heel populair als kerstboom, de boom is mooi van vorm en kleur en is ook naaldvast. Wel is hij wat duurder dan de gewone kerstboom maar dat komt omdat hij veel minder snel groeit. Een Nordmann van 2 meter is al snel rond de 10 - 12 jaar oud.  De boom komt van origine uit de Kaukasus. Tegenwoordig wordt deze boom gebruikt als kerstboom. Dit heeft ermee te maken dat de takken vlak staan en de naalden minder snel uitvallen dan bij een normale kerstboom. Daarmee zijn ze goed te versieren. Een ander kenmerk en voordeel van de Abies Nordmanniana is dat de naalden stomp zijn. Bij tuincentrum Poppelaars vind je onder andere deze zilverspar, gekweekt in onze kunstmest vrije boomkwekerij.Poppelaars Kerstbomen Abies Normanniana kopen

Normann kerstboom kopen? Abies Nordmanniana een echte aanrader!

Een Abies Nordmannia is dus een geschikte boom tijdens de feestdagen, maar wat kost een Nordmann kerstboom nu? Ze zijn zoals benoemd wat duurder dan een normale kerstboom, maar hoeveel dat precies is verschilt per boom.  De grootte van de boom heeft hier een grote invloed op, dus de offerte wordt op maat gemaakt. Dit kan zowel voor een losse boom zijn als voor een groter aantal bomen. De verzorging van de Abies Nordmanniana is vrij simpel. Zorg ervoor dat de wortels niet voor een langere periode zonder water komen te staan. Dit kan fataal zijn voor de boom. Zorg er dus ook voor dat de boom niet rechtstreeks in de zon staat. Tuincentrum Poppelaars in Breda is regelmatig de leverancier voor onder andere de Efteling, aan wie wij onze duurzaam gekweekte naaldbomen verkopen. Wij leveren in de omgeving van Oosterhout, Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, maar ook in België en de rest van Nederland. Naast de Abies Normanniana kweken wij ook de Picea Omorika en Picea Abies.

 

Premium

Premium Abies Normanianna 100 - 125 cm. Gezaagd
Premium Abies Normanianna 125 - 150 cm. Gezaagd
Premium Abies Normanianna 150 - 175 cm. Gezaagd
Premium Abies Normanianna 175 - 200 cm. Gezaagd
Premium Abies Normanianna 200 - 225 cm. Gezaagd
Premium Abies Normanianna 225 - 250 cm. Gezaagd

A1

A1 Abies Normanianna 90 - 135 cm. Gezaagd
A1 Abies Normanianna 175 -200 cm. Gezaagd
A1 Abies Normanianna 200 - 250 cm. Gezaagd

Standaard

Standaard Abies Normanianna 150 - 200 cm. Gezaagd
Standaard Abies Normanianna 175 - 225 cm. Gezaagd

Actie

Actie Abies Normanianna 165 - 225 cm. Gezaagd
Actie Abies Normanianna 225 - 275 cm. Gezaagd

Pot

Pot Abies Normanianna 90 - 125 cm. Pot
Pot Abies Normanianna 125 - 150 cm. Pot
Pot Abies Normanianna 150 - 175 cm. Pot
Pot Abies Normanianna 175 - 200 cm. Pot
Pot Abies Normanianna 200 - 225 cm. Pot

Abies Nordmanniana kopen in de buurt van Breda

Deze fijnspar is dus om meerdere redenen een fijne kerstboom. Bij Poppelaars Kerstbomen kun je hem op een aantal verschillende manieren kopen. Zo beschikken wij over: 

  • Abies Nordmanniana in pot;
  • Abies Nordmanniana gezaagd;
  • Abies Nordmanniana Pendula.

Vraagt u zich nu nog af ‘waar kan ik een Abies Nordmanniana kerstboom kopen?’ Dan weet u vanaf heden dat dat in Breda bij Poppelaars Kerstbomen zeker kan. Onze Nordmann kerstbomen worden allemaal op een duurzame manier gekweekt, omdat wij oog voor het milieu hebben. De Abies Nordmanniana heeft een lichte glans, stevige takken die niet meebuigen als ze versierd worden en lage behoefte aan zonlicht. Let er wel op dat als ze als kerstboom gebruikt worden, ze eerst aan de hogere temperaturen moeten wennen in bijvoorbeeld een schuur of een kelder. Daarna kunnen ze verplaatst worden naar het huis. 

Abies Nordmanniana kopen bij Poppelaars kerstbomen in Breda

Wij vertellen u graag meer over deze (en andere) kerstbomen, het bestelproces, de kosten, verzorging van de bomen etc. Neem contact met ons, dit kan telefonisch, via de mail of direct via ons contactformulier. Bel naar: 06-53902535, of mail naar: info@poppelaarskerstbomen.nl. Voor topkwaliteit kerstbomen bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

 

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl