Picea Omorika

De Picea Omorika wordt ook wel Servische spar genoemd. Dit is een populaire kerstboom die, door zijn manier van wortelen, vaak verkocht wordt met kluit of in pot. Hij groeit niet met een wortelpunt (zoals bv. de Nordmann wel doet), maar hij heeft een oppervlakkig wortelgestel met veel haarwortels. Van origine komt de boom uit Servië, zoals de naam al doet verklappen. De Picea Omorika is een smalle piramidevormige boom met een halfopen kroon. Kenmerken zijn verder dat het een snelgroeiende boom is, met donkergroene en glimmende naalden. De takken van de boom zijn bruin en harig. De stam is ook bruin en schilferig. De Picea Omorika behoort tot de dennenfamilie en dankt zijn bekendheid aan zijn toepassing als kerstboom. Bij Poppelaars Kerstbomen in Breda vindt u hoogwaardige kwaliteit kerstbomen. Reik naar ons uit! 

Servische spar kopen? Picea Omorika is erg populair

Wat is de prijs van een Picea Omorika? Hoeveel dat precies is hangt af van de hoeveelheid aangeschafte bomen en het formaat daarvan. Eén ding wat zeker is, is dat dit een van de goedkoopste kerstbomen is. Veel geld zult u dus niet kwijt zijn. Deze naald vaste boom kan zowel binnen als buiten neergezet worden. Wanneer hij buiten staat is het belangrijk om hem in de winter te snoeien. De kleinere takken kunnen echter het hele jaar rond gesnoeid worden. Deze boomsoort houdt er niet van wanneer de grond te vochtig is en hij moet in een makkelijk doordringbare bodem staan. De wortels zullen anders niet sterk genoeg zijn om verder te kunnen groeien. Bij Poppelaars Kerstbomen kunnen wij u van verdere informatie voorzien over de verzorging en de aankoop van onze kerstbomen. Wilt u onze servische spar kopen? Neem hiervoor contact met ons op! Ten opzichte van de Abies Nordmanniana verliest deze spar iets sneller zijn naalden, maar is duurzamer door de verkoop met kluit of pot.

Pot

Pot Picea Omorika 100 - 125 cm. Pot
Pot Picea Omorika 125 - 150 cm. Pot
Pot Picea Omorika 150 - 175 cm. Pot
Pot Picea Omorikaa 175 - 200 cm. Pot
Premium Abies Normanianna 200 - 225 cm. Gezaagd
Premium Abies Normanianna 225 - 250 cm. Gezaagd

Kluit

Kluit Picea Omorika 200 - 225 cm. Kluit

Picea Omorika kopen in de buurt van Breda

Twijfelt u waar u de Picea Omorika kunt kopen? Ga er dan vanuit dat u de beste bij groothandel en boomkwekerij Poppelaars vindt. Er zijn verschillende manieren waarop de Picea Omorika aangeboden wordt. Zo hebben wij de volgende varianten in ons assortiment opgenomen: 

  • Picea Omorika in pot;
  • Picea Omorika kluit;
  • Picea Omorika gezaagd;
  • Picea Omorika Pendula;
  • Picea Omorika Bruns.

Net zoals de Picea Abies kan ook deze in zowel pot, kluit als gezaagd worden geleverd. Een spar kerstboom kopen hoeft niet duur te zijn. Bij Poppelaars Kerstbomen in Breda, nabij Oosterhout, Zundert en Etten-Leur, vind je topkwaliteit kerstbomen voor een scherpe prijs. Doe er ook uw voordeel mee! Deze bomen behouden hun kleur, kunnen in de tuin gezet worden en hebben een ontzettend sierlijke uitstraling. Wanneer hij als kerstboom gebruikt wordt zullen de takken een stukje doorbuigen, en hierdoor wordt de prachtige stam van de boom iets meer zichtbaar. Nadeel? Eerder een leuke bijkomstigheid. 

Picea Omorika kopen bij Poppelaars Kerstbomen in Breda

De kerstbomen van Poppelaars Kerstbomen in Breda worden regelmatig gekocht door de Efteling. De kerstbomen die daar gepresenteerd worden zijn hoogstwaarschijnlijk afkomstig uit onze duurzame kwekerij of die van onze samenwerkingspartner Global Nature Trees. En niet alleen de Efteling is blij met onze kwalitatieve bomen. Burgers in de omgeving van Breda zijn ook zeer over ons te spreken. Wij zijn zelfs bekroond met de Global Nature Trees prijs; een waardering voor al ons harde werk. Bent u nu geïnteresseerd in onze Picea Omorika dennenbomen? Neem dan contact met ons op. Bel naar: 06-53902535, mail naar: info@poppelaarskerstbomen.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij hopen u snel te woord te staan.

Neem contact op

 

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl