Bij Poppelaars Kerstbomen koopt u sparren van het label Global Nature Trees. Naast dat wij een eigen kwekerij hebben in Nederland, onderhouden we ook samenwerkingsverbanden met duurzame kwekerijen uit andere landen, zoals Denemarken. Op deze manier kunnen wij u altijd een ruim assortiment kerstbomen aanbieden. Bekijk de prachtige sparren van Global Nature Trees, zoals de Pure Nature Trees uit ons assortiment!

Ontdek de kerstbomen van Global Nature Trees

Wij van Poppelaars Kerstbomen werken enkel samen met partners van hoogstaande kwaliteit. Wat er zo bijzonder is aan het kerstbomen label, Global Nature Trees:

  • Ze kweken ook kerstbomen kunstmest vrij de Pure nature Tree, wat een duurzame keuze is en een stuk beter voor het milieu
  • Het is één van de leidende kerstboom kwekerijen in Europa
  • Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring met het kweken van kerstbomen
  • Beschikken over 1700 hectare land
  • Verkopen jaarlijks zo’n 600.000 kerstbomen

Global Nature Trees zijn voornamelijk Nordmann sparren, de populairste kerstboom in de Nederlandse huiskamer. Deze spar staat vooral bekend om zijn goede kwaliteit. De naalden van een Nordmann-spar vallen namelijk nauwelijks uit en prikken niet. De ideale kerstboom dus! Onze Global Nature Trees kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, variërend van 60 cm tot 700 cm. Global Nature Trees deelt zijn Nordmann sparren in in drie categorieën: Starline, Natureline en Forestline. Alle categorieën Nordmann sparren hebben lange zachte naalden en de bomen gaan heel lang mee.

Naast de sparren van Global Nature Trees leveren wij ook diverse sparren uit onze eigen kwekerij:

Bekijk de Pure Nature Trees verkooppunten

Kerstboom kopen Global Nature Trees in Breda

Welke Nordmann spar kiest u?

Gaat uw voorkeur uit naar een donkergroene en volle kerstboom van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor een Starline Nordmann spar. Een natuurlijke keuze voor een boom met een wat meer open aangezicht, is de Natureline Nordmann spar. Wist u dat de Natureline Nordmann de soort kerstboom is die het meest gekozen wordt door families met kinderen? Voor de meest budget-vriendelijke keuze kerstbomen, moet u bij de Forestline Nordmann zijn. 

Bekijk hieronder de brochures van de 3 categorieën Nordmann sparren:

Global Nature Trees

Kerstbomen van het label Global Nature Trees ophalen in Breda, laten bezorgen kan ook!

Poppelaars Kerstbomen is al sinds 1983 een gespecialiseerd familiebedrijf in de kweek, maar ook in de groothandel van kerstbomen. Onze boomkwekerij is gelegen in Breda en u koopt hier ook onze Nordmann kerstbomen uit Denemarken. Laad uw kerstbomen naar keuze meteen in uw auto in Breda of kies er voor om deze op uw bedrijf te laten bezorgen. Levering is in heel Europa mogelijk. Wij leveren enkel aan wederverkopers niet direct aan de consument.

Neem contact met ons op en bestel kerstbomen van Global Nature Trees

Bent u geïnteresseerd in onze Global Nature Trees kerstbomen? Neem dan vooral contact met ons op. We houden de lijntjes met onze klanten graag kort en zijn daarom mobiel bereikbaar via tel: 06-53902535. Bel ons op met al uw vragen over de kerstbomen van Global Nature Trees of om mooie bomen te bestellen. Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp! Ook kunt u altijd een e-mail sturen naar info@poppelaarskerstbomen.nl. De leukste manier om kennis te maken met onze prachtige kerstbomen is natuurlijk om gewoon even langs te komen in Breda. Breng binnenkort gerust een bezoekje aan onze kwekerij! U bent van harte welkom!

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl