Global Nature Trees

Bij Poppelaars Kerstbomen koopt u sparren van het label Global Nature Trees. Naast dat wij een eigen kwekerij hebben in Nederland, onderhouden we ook samenwerkingsverbanden met kwekerijen uit andere landen, zoals Denemarken. Op deze manier kunnen wij u altijd een ruim assortiment kerstbomen aanbieden. Bekijk de prachtige sparren van Global Nature Trees uit ons assortiment!

Ontdek de kerstbomen van Global Nature Trees

Wij van Poppelaars Kerstbomen werken enkel samen met partners van hoogstaande kwaliteit. Wat is er zo bijzonder aan het kerstbomenlabel, Global Nature Trees:

  • Is één van de leidende kerstboomkwekerijen in EuropaGlobal Nature Trees bij Poppelaars Kerstbomen
  • Heeft meer dan 25 jaar ervaring met het kweken van kerstbomen
  • Beschikt over 1700 hectare land
  • Verkoopt jaarlijks zo’n 600.000 kerstbomen

Global Nature Trees zijn voornamelijk Nordmann-sparren, de populairste kerstboom in de nederlandse huiskamer. Deze spar staat vooral bekend om zijn goede kwaliteit. De naalden van een Noordmann-spar vallen namelijk nauwelijks uit en prikken niet. De ideale kerstboom dus! Onze Global Nature Trees kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, variërend van 60 cm tot 500 cm. Global Nature Trees deelt zijn Nordmann-sparren in in drie categorieën: Starline, Natureline en Forestline. Alle categorieën Nordmann-sparren hebben lange zachte naalden en de bomen gaan heel lang mee. Gaat uw voorkeur uit naar een donkergroene kerstboom? Kies dan voor een Starline Nordmann-spar.

Bekijk hieronder de brochures van de 3 categorieën Nordmann-sparren:

Kerstbomen van het label Global Nature Trees ophalen in Breda

Poppelaars Kerstbomen is al sinds 1983 een gespecialiseerd familiebedrijf in de kweek, maar ook in de groothandel van kerstbomen. Onze boomkwekerij is gelegen in Breda en u koopt hier ook onze Nordmann kerstbomen uit Denemarken. Laad uw kerstboom naar keuze meteen in uw auto in Breda of kies er voor om deze op uw bedrijf te laten bezorgen. Levering is in heel Europa mogelijk. Wij leveren enkel aan wederverkopers niet direct aan de consument.

Neem contact met ons op en bestel een kerstboom van Global Nature Trees

Bent u geïnteresseerd in onze Global Nature Trees kerstbomen? Neem dan vooral contact met ons op. We houden de lijntjes met onze klanten graag kort en zijn daarom mobiel bereikbaar via tel: 06-53902535. Bel ons op met al uw vragen over de kerstbomen van Global Nature Trees of om mooie bomen te bestellen. Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp! Of stuur een e-mail naar poppelaarskerstbomen@gmail.com. De leukste manier om kennis te maken met onze prachtige kerstbomen is natuurlijk om gewoon even langs te komen in Breda. Breng binnenkort een bezoekje aan onze kwekerij!

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: poppelaarskerstbomen@gmail.com