Boomkwekerij Antwerpen

Boomkwekerij AntwerpenWelkom bij Poppelaars Kerstbomen, uw kerstboom leverancier en boomkwekerij in Antwerpen. Al sinds 1983 kweken en leveren wij verschillende kerstbomen vanuit onze eigen kwekerij en kwekerijen in het buitenland.

Ons boomkwekerij aanbod in Antwerpen 

Omdat wij niet alleen onze eigen boomkwekerij hebben maar ook samenwerken met boomkwekerijen in het buitenland kunnen wij verschillende soorten kerstbomen aanbieden waarbij kwaliteit erg hoog in het vaandel staat. Zo kappen we de Nordmann kerstbomen in onze eigen boomkwekerij pas op het laatste moment. Naast de Nordmann Kerstboom kweken en leveren wij de Picea Abies (fijnspar), Picea Omorika (Servische spar), Picea Pungens (blauwspar) en Koreana Kerstboom (Koreaanse zilverspar). Hierover kunt u meer informatie vinden op de pagina onze kerstbomen.

Over Poppelaars Kerstbomen, uw boomkwekerij in Antwerpen

Als centraal gelegen boomkwekerij in Breda, leveren wij vooral veel aan klanten binnen Nederland en Vlaanderen en dus rijden wij ook bijna dagelijks door Antwerpen. Een aantal redenen om voor Poppelaars Kerstbomen te kiezen zijn:

  • Poppelaars Kerstbomen heeft een eigen boomkwekerij van 4 hectare én werkt samen met verschillende boomkwekerijen in België, Duitsland en Denemarken;
  • wij leveren binnen heel Europa;
  • Poppelaars boomkwekerij levert grote aantallen in één keer door deze op pallets te vervoeren;
  • onze kerstbomen kunnen zowel in grote als in kleinere aantallen besteld worden;
  • naast het leveren van kerstbomen ontvangen wij ook graag bezoek van klanten die de bomen liever zelf komen halen en/of een kijkje willen nemen op onze boomkwekerij;
  • wij bieden bomen met verschillende kwaliteits- en prijsklassen aan, namelijk: premium, medium en actie bomen waardoor onze kerstbomen voor iedereen betaalbaar zijn.

Meer informatie over onze boomkwekerij en onze kerstbomen 

Op zoek naar een Boomkwekerij nabij Antwerpen? Op slechts een steenworp afstand zit kwekerij Poppelaars Kerstbomen. Wij helpen u graag verder met uw vragen over onze verschillende kersbomen, het bestelproces, de kosten hiervan en andere vragen. Neem gerust contact met ons op!

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl