Boomkwekerij België

Zoekt u een boomkwekerij in België? Welkom bij Poppelaars Kerstbomen, groothandel en boomkwekerij in de buurt van België. Al 34 jaar handelen wij in kerstbomen vanuit onze eigen boomkwekerij en andere boomkwekerijen in het buitenland.

Over Poppelaars, uw boomkwekerij in België 

Boomkwekerij BelgiëOns familiebedrijf handelt al sinds 1983 in kerstbomen vanuit voornamelijk Denemarken en onze eigen boomkwekerij. Wij leveren kerstbomen in heel Europa, echter door onze centrale locatie in Breda hebben wij vooral veel klanten binnen Nederland en België. Zo rijden we met onze eigen vrachtwagens bijna dagelijks door Antwerpen. Wat ons uniek maakt is dat wij onze kerstbomen op pallets leveren, waardoor het mogelijk is om de bomen in een gesloten ruimte te vervoeren. Binnen Nederland zijn wij daarmee de enige die Nordmann kerstbomen kunnen leveren op pallets. Op elk pallet passen zo’n 25 à 35 kerstbomen waardoor wij met één ritje een heel groot aantal kerstbomen kunnen vervoeren. Dat neemt overigens niet weg dat onze kerstbomen ook in kleinere aantallen besteld en/of afgehaald kunnen worden. Sterker nog, gezien wij ook makkelijk te bereiken zijn vanuit België, krijgen wij maar al te graag bezoek en leiden u graag rond op onze boomkwekerij van 4 hectare.

Ons boomkwekerijen aanbod in België

Door gebruik te maken van een eigen boomkwekerij én samen te werken met boomkwekerijen in het buitenland, hebben wij een divers aanbod in kerstbomen, die wij in heel België kunnen bezorgen. Ook bieden wij verschillende kwaliteits- en prijsklassen aan: premium, medium en actie kerstbomen. Wij handelen in de volgende boomsoorten:

  • de Nordmann Kerstboom (Abies Nordmanniana) die wij zelf kweken en bij een boomkwekerij in Denemarken halen;
  • de Picea Abies (fijnspar) die op de boomkwekerijen in Denemarken en België gekweekt worden;
  • de Picea Omorika (Servische spar) die wij op onze eigen boomkwekerij kweken;
  • de Picea Pungens (blauwspar) die in Duitsland wordt gekweekt;
  • de Koreana Kerstboom (Koreaanse zilverspar) die wij ook op onze eigen boomkwekerij kweken.

Voor meer informatie kunt u de pagina over onze kerstbomen bekijken.

Meer over onze boomkwekerij en onze kerstbomen 

Zoekt u naar een boomkwekerij in België? Bij Poppelaars Kerstbomen bent u aan het juiste adres en kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over onze boomkwekerij(en) en kerstbomen.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl