Boomkwekerij Limburg België

Boomkwekerij Limburg BelgiëWelkom bij Poppelaars Kerstbomen, groothandel en boomkwekerij nabij Limburg, België. Wij handelen al 34 jaar in kerstbomen, mogelijk gemaakt door samenwerking met boomkwekerijen in het buitenland en een eigen boomkwekerij. Bij Poppelaars leveren wij door heel Europa, dus ook in Limburg België.

Onze boomkwekerij nabij Limburg België 

Onze boomkwekerij heeft een centrale locatie in Brabant en is daarmee op slechts een steenworp afstand van Limburg België verwijderd. Hier rijden we vanaf onze boomkwekerij dan ook bijna dagelijks rond om kerstbomen af te leveren. Enkele andere weetjes:

  • de boomkwekerij bestaat uit 4 hectare die vol staat met kerstbomen;
  • wij kweken onder andere de Nordmann kerstboom, Picea Abies (fijnspar) en de Picea Omorika (Servische spar) zelf;
  • hoeven we de bomen van onze boomkwekerij pas op het laatste moment te kappen;
  • bij Poppelaars verlaten we de boomkwekerij met onze kerstbomen op pallets, waardoor er met één ritje een groot aantal kerstbomen vervoerd kan worden;
  • (potentiële) klanten mogen altijd een kijkje komen nemen op onze boomkwekerij.

Poppelaars’ groothandel en boomkwekerij 

Om diversiteit en kwaliteit te waarborgen, werken wij ook samen met andere boomkwekerijen in het buitenland. Zo halen wij de Nordmann kerstbomen ook vanuit Denemarken naar Limburg België omdat daar de beste kwaliteit te verkrijgen is. En werken we samen met boomkwekerijen in Duitsland en België en bieden we naast eerder genoemde kerstbomen ook de Blauwspar (Picea Pungens) en de Koreaanse Zilverspar (Koreana kerstboom) aan. Ondanks dat kwaliteit vaak gepaard gaat met een hogere prijs kan er wel gekozen worden uit 3 verschillende prijsklassen kerstbomen, wij hebben namelijk premium, medium en actie bomen. Daarnaast worden de bomen zowel in de natuur als in pot gekweekt op de boomkwekerijen en kunt u bij ons kerstbomen met of zonder kluit aanschaffen.  

Meer informatie over de boomkwekerij nabij Limburg België

Bent u op zoek naar een boomkwekerij in Limburg België. Voor vragen over onze groothandel, onze kerstbomen, de kosten hiervan óf om vanuit Limburg België een bezoekje aan onze boomkwekerij in te plannen, kunt u contact met ons opnemen. Poppelaars Kerstbomen helpt u graag verder.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl