Boomkwekerij Vlaams Brabant

Bent u op zoek naar een Boomkwekerij in de buurt van Vlaams Brabant? Poppelaars Kerstbomen is een familiebedrijf met een boomkwekerij van 4 hectare in Breda en daarnaast groothandel in kerstbomen die wij door heel Europa leveren, dus ook in Vlaams Brabant!

Over Poppelaars 

Boomkwekerij Vlaams BrabantPoppelaars Kerstbomen is zowel boomkwekerij als groothandel in kerstbomen. Gevestigd in Noord-Brabant, hebben wij een centrale ligging ten opzichte van Nederland en België. Zo rijden we vanuit onze boomkwekerij dagelijks door onder andere Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant om onze kerstbomen te leveren. Met inmiddels 34 jaar ervaring in de kerstbomenhandel is Poppelaars dus uw kerstbomen specialist nabij Vlaams Brabant! Naast het hebben van een eigen boomkwekerij, werken we ook samen met boomkwekerijen in het buitenland in, onder andere, België, Duitsland en Denemarken. Dit om ons aanbod zo divers mogelijk te houden en kwaliteit te waarborgen. Andere kenmerken van Poppelaars Kerstbomen:

  • wij verlaten de boomkwekerijen met onze eigen vrachtwagens om de bomen bij u te komen bezorgen;
  • naast Nederland en België, leveren wij ook in alle andere Europese landen;
  • onze boomkwekerij levert alle bomen op pallets, wat ons de mogelijkheid geeft om met één ritje een groot aantal kerstbomen af te leveren;
  • bent u ondanks bovenstaande ook van harte welkom om kleinere aantallen te bestellen.

Over onze kerstbomen en boomkwekerij nabij Vlaams Brabant

Bij Poppelaars verkopen wij 5 verschillende boomsoorten die daarnaast in verschillende kwaliteits- en prijsklassen aangeboden worden, wij hebben namelijk premium, medium en actiebomen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina onze kerstbomen. De Poppelaars boomkwekerij bestaat uit 4 hectare aan kerstbomen waaronder de Nordmann kerstboom, Picea Abies (fijnspar) en de Picea Omorika (Servische spar). Door onze centrale ligging leveren wij niet alleen in Vlaams Brabant, maar zijn we ook voor klanten vanuit Vlaams Brabant makkelijk te bereiken. Wij vinden het dan ook erg leuk om bezoek te ontvangen van klanten die de bomen liever zelf komen halen en/of graag een kijkje willen komen nemen op onze boomkwekerij.

Boomkwekerij nabij Vlaams Brabant, meer informatie

Zoekt u een boomkwekerij in de buurt van Vlaams Brabant? Poppelaars Kerstbomen is als boomkwekerij en groothandel uw kerstbomen specialist. U kunt contact met ons opnemen voor al uw vragen over onze boomkwekerij, onze kerstbomen, het bestelproces en de kosten hiervan.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl