Kerstbomen Groothandel

Zoekt u een kerstbomen groothandel? Welkom bij Poppelaars Kerstbomen, bij ons kunt u een breed aanbod in kerstbomen inkopen die binnen heel Europa door ons geleverd kunnen worden.

Poppelaars Kerstbomen Groothandel 

Poppelaars is een familiebedrijf en sinds 1983 groothandel in kerstbomen. Naast onze samenwerking met kwekerijen in onder andere België, Duitsland en Denemarken, hebben wij in Breda ook een eigen kwekerij van ongeveer 4 hectare. Uniek aan Poppelaars Kerstbomen groothandel is dat wij al onze kerstbomen op pallets leveren waarmee we de enige in Nederland zijn die de Nordmann kerstboom op deze wijze vervoeren. Ideaal hieraan is dat we met een enkel ritje een grote hoeveelheid bomen kunnen leveren met zo’n 25 à 35 bomen per pallet. Bij Kerstbomen GroothandelPoppelaars:

  • kunt u uw kerstbomen in grote en kleinere aantallen bestellen;
  • kunt u uw kerstbomen laten leveren óf zelf komen afhalen bij onze kerstbomen groothandel;
  • kunt u naast een bezoekje brengen aan onze groothandel ook onze boomkwekerij bekijken;
  • kunt u kiezen uit verschillende kwaliteits- en prijsklassen. Wij hebben namelijk premium, medium en actie bomen.

Ons kerstbomen groothandel aanbod 

Als kerstbomen groothandel leveren wij 5 verschillende soorten bomen vanaf 90 cm tot 225 cm, waaronder de geliefde Nordmann Kerstboom en Picea Abies. De Nordmann Kerstboom staat bekend om zijn volle en luxe uitstraling met stevige takken en brede naalden terwijl de Picea Abies (fijnspar) zijn populariteit aan zijn lekkere en gezellige (kerst)geur en makkelijk te versieren takken te danken heeft. Voor meer informatie over deze en onze andere kerstbomen kunt u de pagina onze kerstbomen bekijken.

Kerstbomen kiezen en bestellen

Overweegt u kerstbomen in te kopen of bent u op zoek naar meer informatie hierover? Wij helpen u met plezier verder, of het nou om informatie over kerstbomen gaat of het bestelproces. Als kerstbomen groothandel beschikken wij daarnaast ook over voldoende kennis als het gaat om kerstboom verzorging. Voor vragen en advies kunt u contact met ons opnemen.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl