Kerstbomenkwekerij

Bent u op zoek naar een kerstbomenkwekerij? Poppelaars Kerstbomen in Breda is zowel een kwekerij als groothandel in kerstbomen. Of u nu op zoek bent naar Nordmann kerstbomen of Koreana kerstbomen, bij Poppelaars Kerstbomen vindt u wat u zoekt! Wij importeren een deel van onze kerstbomen vanuit het buitenland, zoals bijvoorbeeld de bomen van het label Global Nature Trees. Dit label is leidend op de Europese markt. Onze kerstbomenkwekerij is zowel vanuit Nederland als vanuit België gemakkelijk te bereiken.

Kerstbomenkwekerij Poppelaars

KerstbomenkwekerijAl 34 jaar lang handelen wij als familiebedrijf in kerstbomen vanuit onze eigen kerstbomenkwekerij in Brabant én andere kerstbomenkwekerijen in het buitenland. Gevestigd in Breda rijden wij dagelijks rond in zowel Nederland als België, al leveren wij binnen heel Europa. Onze kerstbomen kunnen naast door ons geleverd worden ook afgehaald worden bij ons in Breda. Daarnaast kunt u zelf een kijkje komen nemen op de kerstbomenkwekerij met 4 hectare grond. Wat ons uniek maakt is onze werkwijze met pallets, waarop wij alle kerstbomen leveren. Terwijl er zo’n 25 a 35 kerstbomen op een pallet passen kunnen wij met slechts één ritje een heel groot aantal bomen bij u bezorgen. Zo zijn wij binnen Nederland de enige die Nordmann kerstbomen op euro pallets leveren. Wij voorzien u dus graag van een grote hoeveelheid kerstbomen, echter zijn kleinere bestellingen ook van harte welkom!

De kerstbomen die wij kweken

Als kerstbomenkwekerij mogen wij onszelf specialist in kerstbomen noemen en hebben wij een breed aanbod kerstbomen. Wij kweken onze bomen zowel in de volle grond als in potten, hebben kerstbomen zowel met als zonder kluit, bieden verschillende kwaliteits- en prijsklassen, namelijk: premium, medium en actie én u kunt kiezen uit 5 verschillende kerstboomsoorten:   

  • de Nordmann Kerstboom (Abies Nordmanniana) die wij zelf kweken en bij een boomkwekerij in Denemarken halen;
  • de Picea Abies (fijnspar) die op de boomkwekerijen in Denemarken en België gekweekt worden;
  • de Picea Omorika (Servische spar) die wij op onze eigen boomkwekerij kweken;
  • de Picea Pungens (blauwspar) die in Duitsland wordt gekweekt;
  • de Koreana Kerstboom (Koreaanse zilverspar) die wij ook op onze eigen boomkwekerij kweken.

De keuze voor een van deze kerstbomen hangt uiteindelijk af van zowel smaak als gemak. De Nordmann-spar is bijvoorbeeld een mooie, volle boom en de naalden vallen nauwelijks uit. Zo hoeft u niet steeds de hele woonkamer te vegen. Bij de fijnspar vallen de naalden wat sneller uit, maar deze verspreidt weer een heerlijk geur en heeft een grillige, natuurlijke vorm. Voor een kerstboom met een bijzondere kleur kunt u kiezen voor een Servische spar, blauwspar of zilverspar. Deze bomen hebben namelijk een bijzondere gloed. Natuurlijk speelt ook de prijs een rol. In onze kerstboomkwekerij verkopen we bomen voor de dunne en de dikke portemonnee. U koopt onze kerstbomen zowel in kleine als grote hoeveelheden.

Meer informatie over onze kerstbomenkwekerij en groothandel 

Interesse in onze kerstbomen en/of kerstbomenkwekerij? Wij voorzien u graag van meer informatie en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel telefonisch, via het contactformulier en persoonlijk. Bel of Whatsapp ons op tel: 06-53902535 of stuur een mailtje naar poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl