Blauwspar

De blauwspar is het onontdekte pareltje onder de kerstbomen. In landen als Duitsland is deze boom vrij populair, maar in Nederland en België wordt vaak gekozen voor de Nordmann-spar of de Fijnspar. Tijd om de Blauwspar op de kaart te zetten dus! Door zijn bijzondere kleur maakt de boom Kerst dit jaar nog wat specialer. Wilt u de blauwspar inkopen? Dit kan bij Poppelaars Kerstbomen, in grote en kleinere hoeveelheden, maar we leveren niet direct aan consumenten. Ontdek de voordelen van deze bijzondere kerstboom!

Wat maakt de blauwspar zo bijzonder?Blauwspar inkopen?

Omdat wij fan zijn van de blauwspar hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet om deze kerstboom dit jaar aan te schaffen:

  • Weinig mensen halen de blauwspar met Kerst in huis en dit maakt het bij voorbaat een bijzondere boom. De gasten zullen zeker onder de indruk zijn van de charmes van deze bijzondere boom.
  • De naalden van de blauwspar hebben een blauwe gloed. Hierdoor ziet de boom er anders uit dan andere kerstbomen en het heeft iets magisch.
  • De boom is naaldvast, de naalden zullen dus niet snel uitvallen. Gelukkig maar, de blauwspar heeft namelijk vrij scherpe naalden, maar dit geeft de boom een grillige, natuurlijke uitstraling.

De blauwspar kan dus zeker niet ontbreken in uw kerstbomencollectie dit jaar. Help ons met de promotie!

Over de blauwspar

De blauwspar wordt nog niet zo vaak als kerstboom gebruikt, maar komt wel vaak terug in tuinen. De spar heeft dan ook een prachtige kleur! De blauwspar ofwel Picea Pungens is een groenblijvende boom die zo’n 30 cm hoog kan worden, maar in het wild ook wel 46 mm. De soortaanduiding Pungens heeft de boom gekregen door zijn scherpe naalden. De blauwspar komt oorspronkelijk voor in de Rocky Mountains van Zuidoost-Idaho, Utah, Colorado, Arizona en New Mexico. De boom groeit hier op 1800-3000 m hoogte op berghellingen langs rivieren. Op deze plaatsen hebben de bomen namelijk genoeg water.

Blauwspar inkopen?

Bent u ook verliefd geworden op de blauwspar? U kunt deze boomsoort voordelig bij ons inkopen. Onze manier van vervoeren is erg goedkoop, want er passen heel veel bomen op onze pallets. Neem voor meer informatie over onze blauwsparren contact met ons op. Bel of Whatsapp naar tel:06-53902535 of stuur ons een mailtje poppelaarskerstbomen@gmail.com! We leveren kerstbomen binnen heel Europa.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl