Boomkwekerij Brabant

Op zoek naar een boomkwekerij in Brabant? Welkom bij Poppelaars Kerstbomen, boomkwekerij én groothandel in kerstbomen in Brabant. Al sinds 1983 kweken en leveren wij verschillende soorten kerstbomen vanuit onze eigen kwekerij en kwekerijen in het buitenland. Wij importeren bijvoorbeeld Global Nature Trees kerstbomen vanuit Denemarken. Daarnaast komt een deel van onze bomen uit Duitsland en een deel uit België.

Ons boomkwekerij aanbod in Brabant Boomkwekerij Brabant

Omdat wij niet alleen onze eigen boomkwekerij in Brabant hebben, maar ook samenwerken met boomkwekerijen in het buitenland kunnen wij verschillende soorten kerstbomen aanbieden waarbij kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat. Zo kappen we onze Nordmann kerstbomen van onze eigen boomkwekerij pas op het laatste moment. Naast de Nordmann kerstboom kweken en leveren wij de Picea Abies (fijnspar), Picea Omorika (Servische spar), Picea Pungens (Blauwspar) en Koreana kerstboom (Koreaanse Zilverspar). Hierover kunt u meer informatie vinden op de pagina onze kerstbomen. De keuze voor een bepaalde kerstboom hangt af van uw smaak, het gemak en de prijs. Sommige kerstbomen laten veel naalden vallen, terwijl u bij andere bomen nooit hoeft te vegen. We verkopen zowel kerstbomen voor de dikke als voor de dunne portemonnee.

Over Poppelaars Kerstbomen, uw boomkwekerij in Brabant

Als centraal gelegen boomkwekerij in Breda hebben we vooral veel klanten in Brabant, maar leveren wij ook veel aan klanten in andere Nederlandse provincies én België. Een aantal redenen om voor Poppelaars Kerstbomen te kiezen zijn:

  • Poppelaars Kerstbomen heeft een eigen boomkwekerij van 4 hectare én werkt samen met verschillende boomkwekerijen in België, Duitsland en Denemarken;
  • vanuit Brabant leveren binnen heel Europa;
  • Poppelaars’ boomkwekerij levert grote aantallen in één keer door deze op pallets te vervoeren;
  • onze kerstbomen kunnen zowel in grote als in kleinere aantallen besteld worden;
  • naast het leveren van kerstbomen ontvangen wij ook graag bezoek van klanten die de bomen liever zelf komen halen en/of een kijkje willen nemen bij onze kerstboom groothandel in Brabant;
  • wij bieden bomen met verschillende kwaliteits- en prijsklassen aan, namelijk: premium, medium en actiebomen.

Wilt u dit een keertje met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een rondleiding door onze boomkwekerij in Brabant.

Meer informatie over onze groothandel en onze kerstbomen in Brabant

Op zoek naar een boomkwekerij in Brabant? Bij Poppelaars Kerstbomen in Breda vindt u een enorm aanbod. Wij helpen u graag verder met uw vragen over onze boomkwekerij, onze verschillende kerstbomen, het bestelproces, de kosten hiervan en andere vragen. Neem gerust contact met ons op telefonisch door te bellen of Whatsappen naar tel:06-53902535 of een email te sturen naar poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl