Groothandel kerstbomen

Op zoek naar een groothandel in kerstbomen? Bij Poppelaars Kerstbomen kweken en leveren wij een breed aanbod kerstbomen die in grote en kleine hoeveelheden besteld en nagenoeg overal bezorgd kunnen worden! Voor goede kwaliteit kerstbomen van eigen kweek, maar ook geïmporteerd uit Duitsland en Denemarken, bent u bij Poppelaars aan het juiste adres.

Poppelaars, uw groothandel in kerstbomen 

Poppelaars is een familiebedrijf gevestigd in Brabant dat gespecialiseerd is in kerstbomen. Bij Groothandel KerstbomenPoppelaars:

  • zijn wij al 34 jaar groothandel kerstbomen;
  • hebben we naast onze kerstbomen groothandel ook een eigen kwekerij;
  • én werken wij als groothandel samen met buitenlandse kerstboomkwekerijen in België, Duitsland en Denemarken;
  • leveren we onze kerstbomen op pallets waardoor we met één ritje een grote hoeveelheid kerstbomen kunnen bezorgen;
  • leveren we door gebruik van eigen vrachtwagens in heel Europa;
  • hebben we als groothandel een aanbod van 5 populaire soorten kerstbomen;
  • bieden we bovengenoemde in verschillende kwaliteits- en prijsklassen aan;
  • hebben we bomen met of zonder kluit tussen ons aanbod kerstbomen;
  • kweken we een selectie van onze bomen zowel in de natuur als in pot.

Uw vindt in onze groothandel de ruimste selectie kerstbomen van de omgeving. Natuurlijk geven wij u ook graag advies over de verzorging van kerstbomen en de verschillende soorten waar u uit kunt kiezen.

Global nature Trees bij groothandel kerstbomen

Heeft u weleens gehoord van het label Global Nature Trees? Dit is een vooraanstaand kerstbomenlabel in Europa dat vooral Nordmann-sparren levert. De kerstbomen van Global Nature Trees worden geïmporteerd vanuit diverse landen, zoals Denemarken. Onze Global Nature Trees zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

Onze kerstbomen kwekerij 

Hoewel wij als groothandel onze kerstbomen overal in Europa leveren en samenwerken met buitenlandse kwekerijen, hebben wij met 4 hectare naast een groothandel in kerstbomen ook onze eigen kwekerij in Breda. Hiermee hebben wij een centrale locatie tussen Nederland en Oost en West Vlaanderen. En als wij dan toch zo makkelijk te bereiken zijn, kunt u ook gebruik maken van de gelegenheid om de bomen zelf op te halen en/of een kijkje te komen nemen bij onze kerstbomen groothandel en op onze kwekerij. Zelf kweken wij onder andere de Nordmann kerstboom, de Servische spar (Picea Omorika) en de Fijnspar (Picea Abies) en kunnen wij over deze, en andere, bomen erg veel vertellen. De Nordmann-spar is de populairste kerstboom in zowel Nederland als België. Een Nordmann is mooi vol en laat nauwelijks naalden los. De naalden zijn ook niet scherp. De blauwspar en de Servische spar hebben een bijzondere kleur, namelijk groen met een zilveren of blauwe gloed. De Fijnspar is ook vrij populair. Dit komst vooral door zijn natuurlijke, grillige vorm.

Meer informatie over onze groothandel in kerstbomen

Hebben wij uw interesse gewekt? Voor vragen over onze groothandel, onze kerstbomen, het bestelproces, de kosten hiervan óf om een bezoekje aan onze kerstbomenkwekerij in te plannen, kunt u met ons opnemen. Bel naar tel: 06-53902535, stuur ons een Whatsapp of mail naar poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl