Nordmann

Nordmann inkopen? Bij kerstboomgroothandel en –kwekerij Poppelaars in Breda koopt u Nordmann-sparren van topkwaliteit. U kunt bij ons groots inkopen, maar ook kleinere hoeveelheden kerstbomen halen. Wij leveren echter niet direct aan de consument. De Nordmann-spar is verreweg de populairste kerstboom in Nederland en België. Ontdek de vele voordelen van een echte Nordmann!

Waarom kiezen voor een Nordmann?Nordmann inkopen

De Nordmann-spar staat jaarlijks in vele huiskamers te schitteren tijdens de kerstdagen. Waarom wilt u deze kerstboom dit jaar zeker inkopen? Een Nordmann:

  • Is vol en breed. Niemand zit te wachten op een kale kerstboom. Aan de brede, volle takken van een Nordmann is gemakkelijk een grote hoeveelheid decoraties, slingers en lichtjes te hangen.
  • Laat nauwelijks naalden vallen. Een grote frustratie rondom de kerstdagen is vaak dat het hele huis vol met naalden ligt. Het vegen houdt maar niet op en dit kan er zelfs toe leiden dat er misschien even  wordt gewacht met de aanschaf van een kerstboom, tot vlak voor de Kerst. Hartstikke zonde natuurlijk, want een Nordmann-spar is zo mooi dat er zo lang mogelijk van moet worden genoten. Gelukkig blijven de meeste naalden van deze boom keurig aan de takken zitten.
  • Heeft botte naalden. Auw! Het ophangen van decoraties is geen pretje als er steeds scherpe naalden in uw handen prikken. Een Nordmann-spar heeft dit probleem niet, omdat de naalden niet scherp, maar bot zijn,.

Een Nordmann kent dus vele voordelen en u wilt deze kerstboom dan ook zeker inkopen dit jaar.

Aanbod Nordmann bij onze kerstboomkwekerij

Poppelaars Kerstbomen kweekt zelf kerstbomen en importeert uit landen als Denemarken en Duitsland. Naast Nordmann verkopen we nog zes andere soorten bomen. Ons assortiment Nordmann bestaat uit:

  • Premium Nordmann sparren 100 – 250 cm
  • Standaard Nordmann-sparren 150 – 225 cm
  • A1 Abies Normanianna 90 – 250 cm
  • Nordmann in pot 90 – 225 cm
  • Nordmann actie 165 – 275 cm

De Nordmann is vergeleken met andere soorten kerstbomen een dure boom, maar hij blijft wel erg lang goed.

Global Nature Trees

Wij importeren een groot deel van onze Nordmann-sparren uit Denemarken. Deze bomen vallen onder het label Global Nature Trees, dat leidend is op de Europese markt. Doordat wij Nordmann-sparren van dit toplabel importeren, kunnen wij kwaliteit garanderen. Lees meer over Global Nature Trees.

Nordmann inkopen?

 Wilt u Nordmann-sparren bij ons inkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij leveren binnen heel Europa. Door onze gunstige ligging krijgen wij vooral veel aanvragen vanuit Nederland en België. Wij leveren de kerstbomen relatief goedkoop, omdat we Nordmann-sparren vervoeren op Euro pallets. Hierdoor kunnen we veel bomen tegelijk vervoeren. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland die beschikt over deze pallets. Wilt u meer informatie over onze Nordmann-sparren of wilt u gelijk inkopen. Bel of Whatsapp dan naar tel:+ 31653902535 of stuur een mailtje naar: poppelaarskerstbomen@gmail.com

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl