Kerstbomen Groothandel België

Kerstbomen Groothandel België

Welkom bij Poppelaars Kerstbomen, kerstbomen groothandel nabij België. Wij kweken en leveren een breed aanbod kerstbomen die zowel in grote als kleine hoeveelheden besteld kunnen worden. Wij leveren overal in Nederland en België! Voor goede kwaliteit kerstbomen, door ons gekweekt, maar ook geïmporteerd uit Duitsland en Denemarken, bent u bij Poppelaars aan het juiste adres.

Poppelaars als uw kerstbomen groothandel België 

Als familiebedrijf dat zich al 34 jaar bezighoudt met de kerstbomenhandel kunnen wij onszelf specialist in kerstbomen noemen. Door onze centrale locatie in Breda leveren wij binnen heel Nederland én België, zo rijden wij bijna dagelijks door Vlaams Brabant. Bij Poppelaars:

  • hebben wij naast de kerstbomen groothandel ook een eigen kerstboomkwekerij;
  • én werken wij als groothandel samen met buitenlandse kerstboomkwekerijen in België, Duitsland en Denemarken;
  • leveren we onze kerstbomen op pallets waardoor we met één ritje een grote hoeveelheid kerstbomen kunnen vervoeren;
  • hebben we als groothandel een aanbod van 5 populaire kerstboomsoorten;
  • bieden we bovengenoemde in verschillende kwaliteits- en prijsklassen aan;
  • hebben we bomen met of zonder kluit in ons kerstbomen aanbod;
  • kweken we een selectie van onze bomen zowel in de natuur als in pot.

Een professionele kerstbomen groothandel nabij België, dat is Poppelaars. Wij werken ons iedere dag in het zweet om de mooiste kerstbomen te kunnen leveren. Uiteraard geven wij u ook graag advies over de verzorging van kerstbomen. Met 34 jaar ervaring weten wij hier alles vanaf.

Ons kerstbomen aanbod

Wij handelen in vijf verschillende soorten kerstbomen, namelijk: de Nordmann kerstboom, Picea Abies (fijnspar), de Picea Omorika (Servische spar), de Picea Pungens (blauwspar) én de Koreana kerstboom (Koreaanse zilverspar). Afhankelijk van de boomsoort, bieden wij deze vanaf 90 cm tot 225 cm aan en kunt u bij ons uit verschillende kwaliteits- en prijsklassen kiezen, we hebben namelijk premium, medium en actiebomen. Ook hebben wij bomen zowel met of zonder kluit en daarnaast kweken wij onze bomen in de natuur én in pot. De mogelijkheden bij onze kerstbomen groothandel nabij België zijn eindeloos! De keuze voor uw boom hangt af van smaak en gemak. Nordmann-sparren zijn bijvoorbeeld mooi vol en laten nauwelijks naalden los. De blauwspar laat makkelijker naalden los, maar heeft weer een bijzondere kleur. Kijk op de pagina onze kerstbomen voor meer informatie over onze verschillende soorten bomen en de opties die wij te bieden hebben.

Global nature Trees bij kerstbomen groothandel België

U koopt bij onze kerstbomen groothandel nabij België kerstbomen van het label Global Nature Trees. Dit label is leidend bij kerstboomkwekerijen in Europa. Vooral Nordmann-sparren vallen eronder. Nordmann-sparren zijn de populairste kerstbomen in de Nederlandse én Belgische woonkamer. De naalden vallen nauwelijks uit en prikken niet. Onze Global Nature Trees zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

Meer informatie over onze kerstbomen groothandel België 

Hebben wij uw interesse gewekt? Voor vragen over onze groothandel, onze kerstbomen, Global Nature Tree, het bestelproces, de kosten hiervan óf om vanuit België een bezoekje aan onze kerstboomkwekerij in te plannen, neem vooral even contact met ons op. Bel naar tel:06-53902535, stuur ons een WhatsApp of mail naar poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl