Boomkwekerij West Vlaanderen

Op zoek naar een boomkwekerij in de omgeving van West Vlaanderen? Welkom bij Poppelaars Kerstbomen! Als kerstboomkwekerij en -leverancier hebben wij een groot en divers aanbod kerstbomen, zoals de Picea Abies en de Nordmann Kerstboom. Wij leveren ook bomen van het label Global Nature Trees.

Over Poppelaars, uw boomkwekerij in de buurt van West Vlaanderen Boomkwekerij West Vlaanderen

Ons familiebedrijf handelt al sinds 1983 in kerstbomen vanuit voornamelijk Denemarken en onze eigen boomkwekerij. Wij leveren kerstbomen in heel Europa, echter door onze centrale locatie in Breda hebben wij vooral veel klanten binnen Nederland én Vlaanderen, waar we met onze eigen vrachtwagens dagelijks rondrijden om onze kerstbomen te bezorgen. De kerstbomen zijn zowel in kleine als in grote hoeveelheden leverbaar én in verschillende soorten en maten.

Het aanbod van onze boomkwekerij nabij West Vlaanderen 

Door gebruik te maken van onze eigen boomkwekerij en samenwerkingsverbanden met kwekerijen in het buitenland, hebben wij een breed aanbod aan kerstbomen die wij in heel West Vlaanderen kunnen leveren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kwaliteitsklassen bomen, namelijk: premium, medium en actie. U kunt kiezen uit de volgende boomsoorten:

  • de Nordmann kerstboom (Abies Nordmanniana) die wij zelf kweken en bij een boomkwekerij in Denemarken halen;
  • de Picea Abies (fijnspar) die op de boomkwekerijen in Denemarken en België gekweekt worden;
  • de Picea Omorika (Servische spar) die wij op onze eigen boomkwekerij kweken;
  • de Picea Pungens (blauwspar) die in Duitsland wordt gekweekt;
  • de Abies Koreana (Koreaanse zilverspar) die wij ook op onze eigen boomkwekerij kweken.

Een deel van onze bomen is van het label Global Nature Trees. Dit label is leidend in Europa op het gebied van kerstbomen. Veel Nordmann-sparren vallen bijvoorbeeld onder dit label. Door kerstbomen van dit toplabel te leveren, kunnen wij u verzekeren van een goede kwaliteit.

Wat ons uniek maakt 

Wij leveren de kerstbomen op pallets waardoor het mogelijk is om de bomen in een gesloten vrachtwagen te vervoeren. Zo zijn wij binnen Nederland de enige die Nordmann kerstbomen kunnen leveren op euro pallets. Op elke pallet passen zo’n 25 à 35 kerstbomen waardoor we met één ritje een heel groot aantal bomen kunnen bezorgen. Dat neemt overigens niet weg dat onze kerstbomen ook in kleinere aantallen besteld en/of afgehaald kunnen worden. Sterker nog, wij krijgen graag bezoek en leiden u graag rond op onze kerstboomkwekerij van 4 hectare in Breda, in de buurt van West Vlaanderen!

Meer informatie over ons bedrijf en onze kerstbomen 

Bent u geïnteresseerd in onze boomkwekerij en kerstbomen? Wij staan u maar al te graag te woord bij al uw vragen, zowel over onze verschillende kerstbomen als het bestelproces en de kosten hiervan. Daarnaast kunnen wij u heel veel vertellen over de verzorging van diverse kerstbomen en, indien gewenst, kunt u bij ons op bezoek komen. Neem gerust contact met ons op! Bel of Whatshapp naar tel:06-53902535 of stuur een mailtje naar poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl