Boomkwekerij Oost Vlaanderen

Op zoek naar een boomkwekerij nabij Oost Vlaanderen? Welkom bij Poppelaars Kerstbomen, Boomkwekerij en groothandel in kerstbomen voor onder andere Oost Vlaanderen! Wij verkopen een breed aanbod kerstbomen vanuit onze eigen kwekerij en kwekerijen in het buitenland en leveren binnen heel Europa. Een deel van onze bomen komt uit Denemarken. U kunt bij ons ook terecht voor kerstbomen van het toplabel Global Nature Trees.

Over Poppelaars, uw boomkwekerij nabij Oost Vlaanderen Boomkwekerij Oost Vlaanderen

Als familiebedrijf handelen wij al sinds 1983 in kerstbomen en wegens onze centrale locatie in Breda hebben wij zowel veel Nederlandse als Vlaamse klanten. Zo rijden we vanuit onze boomkwekerij dagelijks door Oost Vlaanderen om kerstbomen te bezorgen. Daarnaast werken we ook samen met boomkwekerijen in België, Duitsland en Denemarken. Enkele redenen om te kiezen voor Poppelaars Kerstbomen:

  • Poppelaars Kerstbomen levert binnen heel Europa, dus ook bij u in de buurt; 
  • onze boomkwekerij levert alle bomen op pallets, waardoor we met één ritje een groot aantal bomen kunnen bezorgen;
  • onze kerstbomen kunnen zowel in grote als in kleinere aantallen besteld worden;
  • naast het leveren van kerstbomen ontvangen wij ook graag bezoek van klanten die de bomen liever komen afhalen en/of een kijkje op onze boomkwekerij willen nemen;
  • wij bieden verschillende kwaliteits- en prijsklassen: premium, medium en actie bomen.

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van kerstbomen en kunnen u dus altijd voorzien van advies over de verzorging en verkoop van kerstbomen.

Ons aanbod kerstbomen nabij Oost Vlaanderen 

Door een eigen boomkwekerij te hebben en samen te werken met andere boomkwekerijen in het buitenland, bieden we verschillende soorten kerstbomen aan. We staan vooral bekend als zijnde Nordmann kwekerij en dus om onze Nordmann Kerstboom, maar hebben ook de:

  • Picea Abies (fijnspar);
  • Picea Omorika (Servische spar);
  • Picea Pungens (blauwspar);
  • en Koreana Kerstboom (Koreaanse zilverspar).

De Picea Abies is vooral zeer geliefd om zijn heerlijke geur en grillige vorm. De Servische spar en de blauwspar hebben een bijzondere kleur. Ze zijn groen, maar dan met een blauwe of zilveren gloed. U kunt meer informatie over de verschillende soorten kerstbomen vinden op de pagina onze kerstbomen. Welke kerstboom er uiteindelijk wordt gekozen heeft vooral te maken met smaak en onderhoud. De Nordmann-spar laat bijvoorbeeld nauwelijks naalden vallen. Dit scheelt heel veel veegwerk.

Global nature Trees bij boomkwekerij Oost Vlaanderen

Wij kunnen met trots zeggen dat u bij onze boomkwekerij nabij Oost Vlaanderen ook kerstbomen van het label Global Nature Trees kunt kopen. Dit label is leidend in Europa. Wij verkopen bijvoorbeeld prachtige volle Nordmann-sparren, de populairste kerstbomen van Nederland en België. De naalden van een Nordmann vallen nauwelijks uit en prikken niet. Onze Global Nature Trees zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

Meer informatie over onze kerstbomen en boomkwekerij nabij Oost Vlaanderen

Interesse in onze boomkwekerij en/of kerstbomen? Indien u vragen heeft over de verschillende kerstbomen, de verzorging hiervan, het bestelproces of andere dingen, wij helpen u graag verder. Daarnaast vinden wij het erg leuk om bezoek te ontvangen op onze boomkwekerij van 4 hectare in Breda. Neem hierover gerust contact met ons op! Bel of Whatsapp ons tel: 06-53902535 of stuur een mailtje naar poppelaarskerstbomen@gmail.com!

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl