Nordmann spar

De Nordmann spar inkopen? Neem dan contact op met kerstboomgroothandel en –kwekerij Poppelaars in Breda. Bij ons koopt u Nordmann sparren van topkwaliteit. U kunt de bomen groots inkopen, maar ook kleinere hoeveelheden kerstbomen bestellen. Wij leveren echter niet direct aan de consument. De Nordmann spar mag zeker niet ontbreken tussen uw collectie kerstbomen, want het is de populairste kerstboom in zowel Nederland als België.

De voordelen van een Nordmann spar?Nordmann spar inkopen

De Nordmann spar steelt in vele huishoudens de show rondom en tijdens de kerstdagen, maar waarom is deze boom nou eigenlijk zo populair? Een Nordmann spar:

  • Heeft een prachtige donkergroene kleur. De boom brengt u meteen in de kerststemming.
  • Is mooi vol en breed.  Er zijn gemakkelijk grote hoeveelheden decoraties, slingers en lichtjes aan de stevige takken te hangen.
  • Laat nauwelijks naalden los en de naalden zijn bot. Een grote frustratie rondom de kerstdagen is vaak dat het hele huis vol met naalden ligt. Hartstikke pijnlijk voor uw voeten wanneer u hierin trapt en het vegen houdt maar niet op. Met de Nordmann spar heeft u deze problemen niet, omdat de naalden van deze bomen niet scherp zijn en nauwelijks uitvallen.

Een Nordmann kent dus vele voordelen en u wilt deze kerstboom dan ook zeker inkopen dit jaar.

Aanbod Nordmann bij onze kerstboomkwekerij

Wij kweken onze Nordmann sparren deels zelf en importeren ook uit landen als Denemarken en Duitsland. Naast Nordmann sparren verkopen we nog zes andere soorten bomen. Ons assortiment Nordmann bestaat uit:

  • Standaard Nordmann-sparren 150 – 225 cm
  • A1 Abies Normanianna 90 – 250 cm
  • Premium Nordmann sparren 100 – 250 cm
  • Nordmann actie 165 – 275 cm
  • Nordmann spar in pot 90 – 225 cm

De Nordmann spar blijft lang mooi en is een langzame groeier. Dit zorgt er wel voor dat de bomen iets duurder zijn dan andere kerstboomsoorten.

Global Nature Trees

De Nordmann-sparren die wij uit Denemarken importeren, vallen onder het label Global Nature Trees, een leidend label op de Europese markt. Omdat wij Nordmann sparren van dit toplabel importeren, kunnen wij kwaliteit garanderen. Lees meer over Global Nature Trees.

De Nordmann spar inkopen bij Poppelaars?

Bent u ook fan geworden van de Nordmann spar en zou u deze graag bij ons inkopen? Neem dan contact met ons op! Wij leveren Nordmann binnen heel Europa en krijgen vooral veel aanvragen vanuit Nederland en België. Dit komt door de gunstige ligging van onze kwekerij in Breda. Wij leveren de kerstbomen relatief goedkoop, omdat we Nordmann sparren vervoeren op Euro pallets. Hierdoor kunnen we veel bomen tegelijk vervoeren. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland die beschikt over deze pallets. Wilt u meer informatie over onze Nordmann- sparren of wilt u gelijk inkopen. Bel of Whatsapp dan naar: tel:+ 31653902535 of stuur een mailtje naar: poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl