Zilverspar

Zilverspar inkopen? Bij kerstbomengroothandel en -kwekerij Poppelaars Kerstbomen koopt u grote en kleinere hoeveelheden kerstbomen in. Wij verkopen Koreaanse zilversparren in pot en leveren deze in verschillende groottes, in heel Europa. Deze boom wilt u zeker in uw collectie hebben, want hij heeft een bijzondere zilverkleurige onderkant. Bekijk ook de vier andere soorten kerstbomen die wij verkopen. Wij verkopen niet direct aan consumenten.

Waarom de Koreaanse zilverspar?Zilverspar inkopen?

De zilverspar is minder bekend als kerstboom, maar hij wordt wel vaker in de tuin neergezet. Wij van Poppelaars Kerstbomen promoten de zilverspar met liefde, want wij vinden het namelijk een hele bijzondere boom die door zijn kleur perfect bij de Kerst past! Waarom is het nou een goed idee om deze bomen in te slaan? De Koreaanse zilverspar:

  • Is vrij naaldvast. Dit betekent dat de boom nauwelijks naalden laat vallen en dit bespaart een hoop irritaties. Niemand zit er op te wachten om steeds weer met zijn voeten in scherpe naalden te trappen en de hele dag met de bezem in de weer te zijn.
  • Heeft mooie brede groene naalden. Het aanzicht van de zilverspar is daardoor werkelijk prachtig en hij ziet er ook altijd mooi vol uit.
  • Heeft een zilverkleurige onderkant. De naalden hebben van onder een zilveren gloed. Dit maakt uw kerstboom natuurlijk extra bijzonder.
  • Kan na gebruik als kerstboom in de tuin worden geplant. Vindt u het ook altijd zo zonde om uw kerstboom na een paar weken weg te gooien? Als u een zilverspar koopt, dan hoeft dit dus helemaal niet!

Bent u al overtuigd om uw collectie kerstbomen te verrijken met een aantal zilversparren?

Zilversparren in het wild

De Koreaanse zilverspar komt uiteraard uit Korea, maar de zilverspar komt ook voor in Noord-Amerika, Europa, Azië en Noord-Afrika. Het geslacht Abies waar de zilverspar toe behoort kent tussen de 45 en 55 soorten groenblijvende naaldbomen. De bomen kunnen in het wild 10 tot 80 m worden met een diameter van 0,5 tot 4 m. Natuurlijk worden de zilversparren die u bij ons inkoopt lang niet zo hoog! Wij verkopen zilversparren in pot van 100 – 125 cm, 125 – 150 cm en 150 – 175 cm.

De zilverspar inkopen?

Bent u ook betoverd geraakt door de zilverspar? U kunt ze inkopen bij Poppelaars Kerstbomen en wij leveren tegen een relatief lage prijs in heel Europa. Wij kunnen de prijs laag houden, doordat wij de bomen op Euro-pallets vervoeren. Hier passen heel veel kerstbomen tegelijk op. Wij zijn het enige Nederlandse bedrijf dat Euro-pallets gebruikt. Wilt u meer informatie hebben over de zilverspar of wilt u de bomen direct bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een Whatsapp-bericht te sturen naar tel:+31653902535 of mail even naar poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl