Servische spar

Servische spar inkopen? Daarvoor moet u bij Kerstbomengroothandel en –kwekerij Poppelaars zijn. Wij houden ons al jaren bezig met het kweken en importeren van kerstbomen. Een deel van de bomen komt van onze eigen kwekerij in Breda. De rest importeren wij uit landen als Duitsland en Denemarken. Zo kunnen wij u altijd kwaliteit bieden, want we verkopen bijvoorbeeld kerstbomen van het label Global Nature Trees, leidend op de Europese markt. In ons assortiment hebben wij Servische sparren in allerlei soorten en maten.

Aanbod Servische spar

De Servische spar of Picea Omorika is een populaire kerstboom. Wij verkopen de boom, door zijn manier Servische spar in potvan wortelen, enkel in pot of met kluit. Waar andere kerstbomen met een wortelpunt groeien, heeft de Servische spar een oppervlakkig wortelgestel met veel haarwortels. Wij verkopen:

  • Servische sparren in pot van 100 – 125 cm,
  • Servische sparren in pot van 125 – 150 cm
  • Servische sparren in pot van 150 – 175 cm
  • Servische sparren in pot van 175 – 200 cm.
  • Picea Omorika met kluit 200 – 225 cm.

Neem voor de prijzen of als u nog vragen heeft over de Servische spar even contact met ons op.

Picea Omorika, een bijzondere kerstboom

Waarom is de Servische spar nou dé kerstboom om aan te schaffen? Deze kerstboom heeft een prachtige slanke vorm en sierlijke takken. De top is rechtopstaand. Met zijn sierlijke vormen zal de Picea Omorika voor een sprookjesachtige kerstsfeer zorgen. De naalden van de Servische spar zijn helder groen en de onderzijde heeft een bijzondere blauwgrijze gloed. De boom kan ook prima in de tuin worden gepland en hij is winterhard. Dit kan uiteraard ook nadat de Servische spar als kerstboom is gebruikt. Voor meer informatie over de Servische spar en andere kerstbomen die wij verkopen, zoals de Nordmann-spar kunt u terecht bij onze kwekerij in Breda. Of bel ons op!

Wij bezorgen onze Servische spar in heel Europa

Wilt u graag Servische sparren inkopen? Neem dan snel contact met ons op! Poppelaars Kerstbomen levert Servische sparren door heel Europa. Vooral vanuit Nederland en België is de vraag groot. Wij vervoeren de kerstbomen op Euro pallets, waardoor we heel veel bomen tegelijk kunnen vervoeren en de kosten dus relatief laag kunnen houden. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen of een Whatsapp-bericht te sturen naar tel:+ 31653902535 of stuur een mailtje naar: poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl