Kerstbomen inkopen

Wilt u kerstbomen inkopen? Dan bent u bij Poppelaars aan het juiste adres! Wij kweken, importeren en leveren een groot en divers aanbod kerstbomen. Een deel van deze kerstbomen kweken we zelf, maar we importeren ook een deel uit het buitenland. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld kerstbomen van Global Nature Trees, een vooraanstaand label kerstbomen in Europa.

Kerstbomen inkopen bij Poppelaars 

Als familiebedrijf dat zich al jaren bezighoudt met het inkopen en verhandelen van kerstbomen kunnen wij onszelf specialist in kerstbomen noemen. Bij Poppelaars:

 • houden wij ons al 34 jaar bezig met het kweken, inkopen, importeren, verkopen en bezorgen van kerstbomen;
 • hebben wij een eigen kwekerij van 4 hectare waardoor u kerstbomen kunt inkopen die op het laatste moment gekapt zijn;
 • onderhouden wij diverse samenwerkingsverbanden met kwekerijen uit onder andere België, Duitsland en Denemarken;
 • leveren wij aangeschafte kerstbomen op pallets waardoor we met één ritje een grote hoeveelheid kerstbomen kunnen bezorgen, al kunt u uw kerstbomen bij ons ook in kleinere hoeveelheden inkopen;
 • leveren we met onze eigen vrachtwagens in heel Europa;
 • zijn wij door onze centrale ligging makkelijk te bereiken vanuit Nederland en België;
 • kunt u ook een bezoekje brengen aan onze kwekerij om een kijkje te nemen of om kerstbomen aan te schaffen en deze zelf af te halen;
 • hebben wij een aanbod van 5 verschillende soorten kerstbomen;
 • bieden wij bovengenoemde in verschillende kwaliteits- en prijsklassen aan;
 • kunt u uw kerstbomen inkopen met óf zonder kluit;
 • kunt u kerstbomen inkopen die in de natuur of in pot gekweekt zijn.

Poppelaars’ kerstbomen aanbod 

Bij Poppelaars kunt u kerstbomen van 90 cm tot 225 cm inkopen in verschillende kwaliteits- en prijsklassen (premium, medium en actie bomen), afhankelijk van het soort kerstboom dat u wenst aan te schaffen. Wij kweken en handelen in de volgende boomsoorten: de Nordmann kerstboom (Abies Nordmanniana), de Fijnspar (Picea Abies), de Servische spar (Picea Omorika), de Blauwspar (Picea Pungens) en de Koreana kerstboom (Koreaanse zilverspar). De Nordmann is de populairste kerstboom in Nederland en België. Dit komt omdat de boom mooi vol is en weinig naalden verliest. De fijnspar is ook heel geliefd, vooral door de heerlijke kerstgeur die er vanaf komt en de grillige, natuurlijke vorm.

Global nature Trees kerstbomen inkopenKerstbomen inkopen bij een boomkwekerij

Bij onze kwekerij in Breda kunt u ook kerstbomen van Global Nature Trees inkopen. Dit label is leidend bij kerstboomkwekerijen in Europa. Vooral Nordmann-sparren vallen eronder. Onze Global Nature Trees zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

Kerstbomen kiezen en inkopen 

Heeft u interesse in onze kerstbomen en het inkopen hiervan? Indien u vragen heeft over onze kerstbomen, het aankoopproces en de kosten, neem dan gerust contact met ons op. Bereik ons telefonisch via tel: 06-53902535. Dit kan zelfs via Whatsapp. Of stuur een mailtje naar poppelaarskerstbomen@gmail.com.

Hulp nodig?

 

Neem content met ons op:

BEL: 06-53902535

WHATSAPP:  06-53902535

MAIL: info@poppelaarskerstbomen.nl